... / Startsidan / Om oss 

OM OSS

CYKELLANDET AB I SUNDBYBERG

 

Allan Ringsröm, den förra svenska släggkastarmästaren, grundade tillsammans med sin fru

den här butiken. Det var år 1953. 

 

Butikens inriktning var främst cykel och vintersport. I butiken salufördes moderna cyklar och produkter av hög kvalitet. Allan, som stod i butiken var känd för sin goda service. T.ex. handslipade Allan skridskor. 

 

Allan var en ödmjuk, rolig och omtyckt människa och var ett känt namn inom cykelbranschen. Än idag kommer gamla kunder till Allan in och sprider en god känsla i butiken med  minnen och historier från den gamla goda tiden då Allan stod här. Allans två söner tog senare över och fortsatte i samma anda. 

 

I dag drivs butiken av Thamer Saegh sedan hösten 2004. Jag nämner det ovanstående eftersom jag anser att det vilar en god anda i den här butiken. Jag vill fortsätta att föra den andan vidare. Andan av god kvalitet och god service. 

ERFARENHET OCH UTBILDNING

Jag har tidigare tävlat inom svensk cykelsport där jag varit professionellt aktiv sedan mitten av nittiotalet och har i allmänhet god kunskap både inom landsväg och MTB. 

 

Jag är även utbildad cykelinstruktör. Jag anser att jag har en ganska god förståelse om hur en cykel ska fungera, och jag hoppas att jag ska kunna dela med mig av den kunskapen till dig som kund.

Fredsgatan 15,Sundbyberg | Telefon nr. 08-28 44 51 | www.cykellandet.se